Regisztráció és bejelentkezés

Biokémia, Biotechnológia és Élelmiszer-tudomány szekció

tanszékek

témák

kulcsszavak

affinitás kromatográfia (1) · aminosavak (1) · antitest (1) · arabidopsis thaliana (1) · bakteriális kommunikáció (1) · bioesszé fejlesztés (1) · biofilmképzés (1) · biokémia (1) · biotechnológia (1) · ciklodextrinek (1) · dibrómpirazin (1) · dns (1) · dntp (1) · dutpáz (1) · e. coli (1) · élesztő (1) · embrionális fejlődés (1) · enzimatikus emésztés (1) · fehérje kristályosítás (1) · fehérje olvadáspont (1) · fehérjekölcsönhatás (1) · fehérje-összetétel (1) · fehérjevizsgálat (1) · fodmap (1) · fplc (1) · genetikai változékonyság (1) · glikokálix (1) · glutation (1) · glutation peroxidáz (1) · gyógyszeripar (1) · gyógyszerkutatás (1) · her2 (1) · jelölésmentes (1) · kórélettan (1) · krisztallográfia (1) · kvórum érzékelés (1) · makrokomponens-összetétel (1) · membrántranszporterek (1) · méretkontroll (1) · nanorészecske felvétel (1) · nem-keményítő szénhidrát (1) · neurológia (1) · optikai bioszenzor (1) · optimalizálás (1) · plazmafehérje-kötődés (1) · preklinikai kutatás (1) · protein-protein komplexek (1) · pseudomonas aeruginosa (1) · rákos sejt (1) · rekombináns fehérje (1) · rekonjugálás (1) · reológia (1) · rost (1) · röntgendiffrakció (1) · rsl3 (1) · sejtadhézió (1) · sejtciklus (1) · sejtnövekedés (1) · szérum albumin (1) · terápia (1) · thermofluorimetriás kötődésviszgálat (1) · tönkölybúza (2) · transzlációs medicina (1) · uracil (1) · változékonyság (1) · zebrahal (1)


Betöltés folyamatban, kis türelmet...


Betöltés folyamatban, kis türelmet...

dolgozatok

Összesen 11 dolgozat. Összes dolgozat »

helyezés szerint

különdíj szerint