Regisztráció és bejelentkezés

A Leonar3Do story, avagy jó ötlet vs rossz projektmenedzsment.

Dolgozatom célja, hogy bemutassam a projektmenedzsment ismeretének fontosságát és jelentősségét, hogy láthassuk az egyetemen tanultaknak mennyi haszna lehet a való életben, ha valaki megfelelően tudja az ismereteit kamatozatatni. Különböző menedzsmenti modellekkel szeretném elemezni az álltalam választott céget a Leonar3Do-t, mely egy kezdeti briliáns ötletből bontakozott ki egy mai napig működő vállalattá.

Megfelelő vezetői ismeretek hiányában, milyen hibákat képesek a laikus cégalapítók elkövetni? Ezekre szeretném megtalálni a választ a menedzsment funkcióinak vizsgálatán túl különböző erőtér vizsgálatokon át. Érdekes látni, hogy nem megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvezetők milyen motivációs eszközöket vesznek igénybe annak érdekében, hogy minél dinamikusabb munkát legyenek képesek kicsikarni a munkatársakból. A legtöbb esetben a rossz motiváció még több problémát okozhat , mint ahogy ezt majd láthatjuk a Leonar3Do esetében is.

Minden cég életében eljön az a pillanat, amikor visszagondolva az eddig történtekre rájönnek, hogy mennyi mindent máshogy csináltak volna, ez a bemutatandó cég esetében sem történt másképp.

Dolgozatomban külön hangsúlyt kap, annak bemutassam, hogy a különböző változások a menedzsmentben és a cég strukturális felépítésében milyen mértékű eredményes fejlődéshez vezethet. Munkám során bemutatásra kerül nem csak a motiváció változása a vállalat különböző életciklusai során, hanem a menedzsment azon belűl a különböző menedzserek stílusainak hatása a cég fejlődése szempontjából.

szerző

  • Buza József
    Műszaki szakoktató alapszak BSc
    alapképzés (BA/BSc)

konzulens

  • Kelemen Tamás
    mesteroktató, Menedzsment és Vállalkozásgazdaságtan Tanszék

helyezés

Nem ért el helyezést