Regisztráció és bejelentkezés

A jövő sorsa (spanyol)

Prezentációm témája nem más, mint egy olyan kérdésnek az elemzése mely manapság az emberek döntő többségét foglalkoztatja, és sok esetben befolyásolja mindennapjainkat, vagy akár egyes döntéseinket is.

Ez a kérdés nem más, mint hogyan lehet akár egy már meglévő kisvállalkozásból, akár egy még kialakulóban lévő magáncégből, esetleg családi vállalkozásból egy multinacionális céget létrehozni egy folyamatosan változó gazdasági világban.

Mindazon túl, ha már elértünk a csúcsra hogyan lehet megtartani helyünket egy folyamatos versenyben mely a legjobbak között zajlik.

Fentieket egy általam választott cégen keresztül szeretném bemutatni, mely véleményem szerint nagyon sokat tett, hogy a csúcsra kerüljön, és hogy megtartsa élvonalbeli pozícióját a jelenlegi felgyorsult fejlődő világban.

Mindezt teszi úgy, hogy folyamatos figyelmet fordít saját környezetére, továbbá segítséget nyújt a harmadik világ béli országok felzárkóztatásához.

Kutatásom alanyai mindazon személyek, akik mindennapjaikban érintettek a technológia használatában és mindennapjaik szerves részét képezi, ők a diákok.

Kutatásaim tapasztalataival szeretném bátorítani, szorgalmazni mindazokat, akik bizonytalanok önmagukban, hogy merjenek és higgyenek elképzeléseikben, álmaikban, mert kemény munkával elérhetik céljaikat.

szerző

  • Nyárády Dorottya
    Villamosmérnöki szak, alapképzés
    alapképzés (BA/BSc)

konzulens

  • Dr. Jámbor Emőke
    újlatin csoport vezető, Idegen Nyelvi Központ

helyezés

Nem ért el helyezést