Regisztráció és bejelentkezés

Fenntartható energia a háztartásban (francia)

Az dolgozatom során, bemutatom az energetikát, történeti szempontból. Továbbá elemzem, háztartásaink energia fogyasztását. Ennek csökkentésére, hasznos ötleteket fogok mutatni. Célom, hogy világossá tegyem, hogy melyek a hasznos megoldások, ötletek a "szebb - energia barátiabb jövő " eléréséhez, és melyek a félrevezető marketingfogások.

Taglalni fogom azt is, hogy a mai világban az energetikai helyzet nem fenntartható, és ennek megoldására változás szükséges. Bebizonyítom, hogy s az embereknek előbb-utóbb, fel kell adnia a kényelmét, és a biztonságosabb, zöldebb jövőt kell majd választania. A kérdés már csak az, hogy vajon mikor döbbenünk majd rá arra, hogy túlságosan nagy az ár, amit környezetünknek és végső soron utódainknak kell majd megfizetnie a mi elkényelmesedett szokásainknak köszönhetően.

Továbbá keresem a választ, arra a kérdésre, hogy vajon megvan-e bennünk az akarat, hogy változtassunk és feladjuk energiapazarló szokásainkat, és ha igen, akkor hol máshol kezdenénk ezt el, mint saját háztartásunkban.

szerző

 • Hamrouni Feres
  Energetikai mérnöki alapszak (BSc)
  alapképzés (BA/BSc)

konzulensek

 • Dr. Gács Iván
  egyetemi docens, (külső)
 • Dr. Élthes Ágnes
  egyetemi docens, Idegen Nyelvi Központ

helyezés

II. helyezett