Regisztráció és bejelentkezés

konferenciák

témák

kulcsszavak

arabinoxilán (3) · árpa (1) · automatizálás (1) · búza (3) · búza fehérje (1) · búzanemesítés (1) · cöliákia (2) · élelmi rost (2) · élelmiszer (1) · elisa (1) · eltarthatóság vizsgálata (1) · elválasztástechnika (1) · enzim (1) · enzim kapcsolt immunszorbens vizsgálat (elisa) (1) · enzimkezelés (1) · fehérje (1) · fehérjeösszetétel (1) · fehérje-összetétel (1) · feldolgozás hatása (1) · ferulasav (1) · fodmap (1) · funkcionális komponens (1) · gabona (1) · gc (1) · genetikai változékonyság (1) · glutén (2) · gluténanalitika (1) · gluténmentes (3) · hálózatképzés (1) · hmw glutenin (1) · hmw-gs (1) · hőkezelés (1) · hplc (2) · k+f (1) · keményítő (1) · keményítőipar (1) · keményítőösszetétel (1) · köles (2) · különleges fehérjeprofil vizsgálata (1) · laboratóriumi módszerkidolgozás (1) · liszt (1) · lisztminőség (1) · makrokomponens-összetétel (1) · micro-doughlab (1) · micro-doughlab. mixolab (1) · mikro módszerek (1) · minőség (1) · mixolab (1) · módszerfejlesztés (1) · műszerfejlesztés (1) · nem-keményítő szénhidrát (1) · őrlemény (1) · pentozán (1) · peroxidszám (1) · piranóz-2-oxidáz (1) · piranóz-oxidáz (1) · próbacipó (2) · reális élelmiszermátrix (1) · referencia anyag (1) · reológia (7) · rost (1) · rozs (2) · rva (2) · savszám (1) · sds-page (1) · se-hplc (3) · sem (1) · sütőipari végtermékteszt (1) · szénhidrát (1) · táplálkozástan (1) · termékminőség (1) · tönkölybúza (2) · tulajdonság javítás (1) · változékonyság (1) · zab (2)


Betöltés folyamatban, kis türelmet...

dolgozatok

Összesen 18 dolgozat. Összes dolgozat »

helyezés szerint

különdíj szerint

évek szerint