Regisztráció és bejelentkezés

Ütemterv

2019. szeptember 27., péntek 16:00 CET

Az elektronikus jelentkezés határideje.

A dolgozat egyoldalas tartalmi összefoglalóját minden esetben kötelező (még angol nyelvű dolgozat esetén is) magyar és angol nyelven elkészíteni és beadni az elektronikus rendszerben. Az angol nyelvű összefoglalót is elérhetővé tesszük a TDK konferencia kiadványában valamint a konferencia web lapján, így a dolgozat eredményei (pl. webes keresők által) szélesebb körben is nyilvánosságot kaphatnak.

2019 október 28., hétfő 12:00 CET

A TDK dolgozatok beadási határideje.

Kérjük eddig az időpontig adják be elektronikus úton a dolgozataikat.

  • A bírálatot az egyes szekciók bírálóbizottsága fogja elkészíteni. A bírálati szempontok a Letöltések menüpont alatt megtalálhatók.

 A dolgozatok beadási formátuma Adobe PDF. Az így beküldött dolgozatot a konferencia után letölthetővé válik. A belüldéssel a hallgató és konzulense elfogadja, hogy a dolgozat a weben elérhető lesz.

Dolgozatok határidő utáni beadása csak nagyon indokolt esetben (hirtelen betegség stb.) lehetséges. Ezt minden esetben az illetékes szekció elnökével kell egyeztetni, hogy tudja-e vállalni a későn beadott dolgozat bíráltatását.

2019. november 12., kedd

A TDK előadásra készülve kérjük a következőket vegyék figyelembe:

  • A szekció előadások 8:30-kor kezdődnek a programban megadott teremben. Az egyes előadások sorrendje még változhat. Kérünk mindenkit, hogy a szekció kezdetén legyen ott, és egymás előadásait hallgassák végig.
  • Egy-egy dolgozatra kb. 20 perc (15 perc előadás és 5 perc kérdések, vita) jut.
  • Az előadásokhoz szükséges technikai információkról a szekció elnökök és titkárok tudnak felvilágosítást adni.
  • Az eredményhirdetés este 8:00 órakor az I. épület Kozma László (I.B.028.) előadóban lesz.