Regisztráció és bejelentkezés

Workflow kezelő mobilalkalmazás webes kiszolgálója

Számos vállalatnál lehet tapasztalni, hogy nincs kiforrott, egységes munkafolyamat-kezelés. Ez igen gyakran okoz problémát, amikor bizonyos feladatok félbeszakadnak, vagy elvégzésre kerülnek úgy, hogy senki nem tud róla. Számos munkafolyamat kezelő rendszer létezik a piacon, de gyakran megfizethetetlenek, és túl bonyolultak egy kis- vagy középvállalkozás számára.

Az utóbbi évek okostelefonjai, valamint a 3G hálózat elterjedése lehetővé teszi, hogy a dolgozók akár a mobil készülékeiken is figyelemmel kísérhessék a számukra kiosztott feladatokat, és annak elkészülésekor azonnal jelezhessék annak eredményét a felettesüknek. A kis- és középvállalkozások körében nincs elterjedt megoldás erre a problémakörre, részben mivel problémás a használatuk, részben pedig a túlzott költségek miatt. Megoldást nyújthat egy felhasználószám alapú előfizetéses szolgáltatás, amely nem igényel sem szoftver, sem hardver beruházást az előfizetőktől.

Jelen dolgozat prototípust ad egy ilyen rendszer lehetséges implementációjára, előtérbe helyezve a kis- és középvállalkozások igényeit.

szerzők

 • Zöldi-Kovács Róbert
  mérnökinformatikus
  nappali
 • Kristóf Timur
  villamosmérnöki
  nappali

konzulens

 • Dr. Forstner Bertalan
  Docens, Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

helyezés

VIK Hallgatói Képviselet III. helyezett